gidsen van UmbriŽ voor groepen, scholen, individuelen
HOME WIE ZIJN WE WAT DOEN WE TARIEVEN
info@guideinumbria.com ++39 075 5732933 - 5737898

WIE ZIJN WE

 

Guide in Umbria bestaat uit een groep professionele gidsen die UmbriŽ echt willen laten ontdekken en bekende plaatsen graag op een andere manier presenteren. Bekende en onbekende steden, dorpjes, kunstwerken, landschappen, typische produkten...tijdens een rondleiding is er aandacht voor velerlei aspecten.

 

Wie UmbriŽ nog niet kent, kan samen met onze gidsen deze prachtige streek ontdekken waar Cultuur, Natuur en Gastronomie een perfect harmonieus geheel vormen.

 

Wij werken samen met Itliaanse en internationale reisbureaus, touroperators, privť-personen, scholen,... en zijn ook actief in Toscane, de Marken en Latium.

 

***

 

Gegevens

 

GUIDE IN UMBRIA S.r.l.

Via della luna, 19

06121 - Perugia

C.F. - P. IVA 03185750548

Iscrizione al R.I. di Perugia n.03185750548 - R.E.A. 270100

 

***

Over ons...

 

De gids van 'Guide in Umbria' in Assisi wist in het Nederlands zeer geanimeerd te vertellen en sneed ook obekende onderwerpen aan. Voor iedereen goed te volgen en met veel details die voor kinderen ook erg interessant zijn. Je hoeft niets van geschiedenis te weten om van deze rondleiding te kunnen genieten en weet je al wel het een en ander dan is het nog altijd heel interessant wegens de details en intriges die uit de doeken worden gedaan. Ook in het centrum van Assisi kregen we veel informatie over deze schitterende stad. Het was echt prachtig en heel interessant. Een echte aanrader voor jong en oud en geleerd of niet.Echt zeer de moeite waard.

Willemijn

 

 

Vandaag hebben we Perugia bezocht met een Nederlandstalige gids van de 'Guide in Umbria' . Dit is het type rondleiding waar je altijd op hoopt als je 'ns ergens een rondleiding gaat doen. Een bijzonder enthousiaste gids laat je de stad en een klein deel van haar geschiedenis kennen zonder je ooit te vervelen met jaartallen en lastige feitjes die er niets toe doen. Het verhaal blijft boeien met mooie anekdotes die het hele verhaal nog makkelijker te absorberen maken. Ze neemt je mee naar vroegere tijden van de etrusken en romeinen naar de middeleeuwen, tot het begin van de industriele revolutie.Ik kan niet anders dan deze rondleiding heel van harte aanbevelen aan een ieder die naar Umbrie komt.

Saskia

 

 

Enthousiaste en gediplomeerde gidsen laten je steden zien zoals je zelf nooit gezien hebt. Ze vertellen net die kleine details en anekdotes van een stad. Een leuke ervaring! De rondleidingen worden georganiseerd in hee Umbrie.

De gids nam ons mee van de Etruskische periode en de Romeinse tijd naar de Middeleeuwen. Ze sprak overtuigend en vol enthousiasme over de stad. Ik kan het iedereen die in Umbrie op vakantie is aanbevelen!

Sylvia

 

 

Zaterdag was er een rondleiding door de wereldberoemde San Francesco Basilica in Assisi, georganiseerd door de 'Guide in Umbria'.

Ik ben inmiddels een grote fan van deze groep van gidsen in Umbrie. Prachtig zoveel als ze weten en de manier waarop ze hun kennis met ons delen. Ik verveel me geen minuut!

Deze rondleiding ging helemaal over alle fresco's in de extreem rijk versierde kerken. Het was bijzonder interessant om de fresco's samen met zo'n expert te bekijken en te begrijpen wat je allemaal ziet en welke symboliek erachter zit. Daarnaast was het leuk te horen over de technieken en de organisatie rondom het maken van deze kunstwerken.

Willemijn

 

info@guideinumbria.com ++39 075 5732933 - 5737898
 

 

 

 GUIDE IN UMBRIA S.r.l.

 ++39 075 5732933

 ++39 075 5737898

 info@guideinumbria.com

 www.guideinumbria.com